Ajánlatkérés

ajánlatkérés rozsdamentes mosogató konyhai elszívóAjánlatot kérek

Kövess minket itt:

google+facebookyoutubeslidey

Miért szükséges rozsdamentes mosogató?

Ha kérdése van írjon nekünk ! steelonixkft@gmail.com

A rozsdamentes mosogató nélkülözhetetlen napjaink konyhájában. Az előírt mosogatási fázisok, a használt tisztítószerek, a napi szintű nagy igénybevétel mind azt feltételezik, hogy olyan rozsdamentes vagy saválló mosogatót helyezzünk be, ami ezeknek a követelményeknek megfelel. A rozsdamentes nagykonyhai mosogató ezért szinte nélkülözhetetlen. Megfelelő karbantartás és tisztítás mellett a rozsdamentes vagy saválló mosogató évekig használható, a nagykonyhai valamint ipari igénybevételnek is megfelel. A rozsdamentes ipari mosogató nagy mérete a nagykonyhai használatban elvárás a szintén nagyméretű edényzet használatához igazodva.

rozsdamentes mosogatóprofi rozsdamentes mosogatórozsdamentes mosogató saválló

Azzal, hogy rozsdamentes vagy saválló mosogatót helyezünk el a fekete-és fehérmosogatóban, kiegészítjük mosogatógépünket, amit tovább fejleszthetünk a rozsdamentes kifutó-és befutóasztalok sokaságával.
Ezáltal a rozsdamentes mosogató a rendszer része, melyet minden mai konyhatechnológiai leírásban megtalálni. Ahol nem elég a rozsdamentes mosogató, oda saválló mosogatót készítünk, ami ellenáll az agresszívabb anyagoknak is.

A háztartásokban főleg az ára miatt elérhető a rozsdamentes mosogató, mert a gyári mélyhúzott mosogató medencéket lehetőség van munkalapba beépíteni, vagy egy komplett rozsdamentes fedlapot a bútortestre ültetni, illetve a méretválaszték is széles. Megtalálható az egészen kisméretű kézmosó, illetve az egy nagy medencéből álló rozsdamentes mosogató is. Ezeket akár variálva, már meglévő bútorba is lehetséges beépíteni a ráültethető fedlapnak köszönhetően. Így nem szükséges, hogy a mosogató minden része rozsdamentes legyen.

A nagyméretű (góliát) ipari rozsdamentes mosogató alá javasoljuk elhelyezni a zsírfogó és homokfogó berendezést, mellyel a környezetvédelem terén tehetünk eleget az előírásoknak.

A mosogatóinkhoz gyári rozsdamentes mélyhúzott mosogatómedencéket használunk, mely általában 250-300 mm mélységű . Egyedi méretű nem mélyhúzott rozsdamentes vagy saválló ipari medencék és mosogatók gyártását szintén vállaljuk .

Az általunk gyártott rozsdamentes mosogatókhoz mindig adunk szifont és leeresztőt, illetve alap esetben van hátsó felhajtás is.A mosogatókat min. WNr.1.4301 rozsdamentes acélból készítjük, mivel ez az anyag ellenáll a hosszútávú nedves használatnak!

Agresszív , maró hatású anyagok használata esetén saválló ipari mosogató gyártására van szükség!

Csepegtetős rozsdamentes mosogatóink süllyesztett fedlaprészben egy kivehető perforált betétet tartalmaznak !

Medencébe helyezhető rozsdamentes mobil csepegtetőtálca is rendelhető !

Egyedi méretű rozsdamentes vagy saválló medence gyártását is vállaljuk, akár általunk történő beépítésre, akár külön legyártva, amit így meglévő bútorba lehet beépíteni (drop-in)

Rozsdamentes mosogatóinkra 1 év garanciát vállalunk!

steelonix rozsdamentes mosogató