Webáruház

Ajánlatkérés

ajánlatkérés rozsdamentes mosogató konyhai elszívóAjánlatot kérek

Kövess minket itt:

google+facebookyoutubeslidey

A rozsdamentes konyhai elszívó nem luxus

Kapcsolat: steelonixkft@gmail.com

rozsdamentes konyhai elszívóNemcsak az előírások, törvényi szabályozások miatt ajánljuk rozsdamentes elszívóernyőinket, hanem mert napjainkban az általános higiéniai követelményeknek a legtöbb vállalkozás, étterem, és magánlakás szeretne megfelelni.

A konyhai rozsdamentes elszívó legfőbb előnye, hogy tisztán tartja a belső légteret, illetve a külső légszennyezés mértékét is jelentősen lecsökkenti. Ennek legfőbb eszköze a behelyezett zsírfogó labirintszűrő, mely a konyhai elszívó egyik legfontosabb része. A rozsdamentes labirintszűrő a fizika elvén működik. A felszálló levegőből, gőzből kicsapódnak a hidegebb rozsdamentes konyhai elszívó zsírszűrőjének felületén a nehezebb szemcsék, azaz maga a zsír és pára. Ezért szokták rozsdamentes páraernyőnek is nevezni. A nagykonyhai elszívóernyő ezáltal a levegő tisztántartását végzi, illetve az elhasználódását csökkenti, amit szellőztetéssel is tudunk segíteni. Ez megakadályozza a levegővel terjedő ételszennyeződéseket is, mely hozzájárul az általános nagykonyhai higiénia fenntartásához. Az elhasznált levegőt a szellőztetésen kívül előlapos frisslevegő-befúvásos és indukciós nagykonyhai elszívó - befúvó ernyővel még hatékonyabban lehet pótolni.

A lecsapódott zsír és pára az elszívóernyő alsó peremén végigfutó csatornában összegyűlik, a labirintszűrő ezért kerül behelyezésre döntött állapotban. Végül a leeresztő csapon tudjuk eltávolítani.
Mindezekből kiderül, hogy a konyhai rozsdamentes elszívó ma már szinte nélkülözhetetlen, főleg a nagykonyhákban, ahol fokozott a hő-és páraterhelés. A tűzveszélyre is kiemelten kell figyelmet fordítani ilyen helyeken, aminek megelőzésében a konyhai elszívó szintén a rendszer része, azáltal, hogy csökkenti a levegő zsírtartalmát. 

Az alábbiakban ízelítőt láthat az általunk gyártott rozsdamentes elszívóernyők típusaiból.Többek között rozsdamentes fali és sziget - mennyezeti elszívóernyő, snack elszívó, indukciós és  frisslevegős elszívóernyő gyártását vállaljuk. Az általunk gyártott elszívóernyőkre 1 év garanciát vállalunk !

Az alap elszívóernyő nem tartalmaz világítást és beépített ventilátort, de mindkettő kérhető. Az elszívócsonk alapesetben az elszívóernyő tetejére kerül, de kérhető máshová is. A rozsdamentes elszívóernyő minden esetben függesztőfülekkel ellátott, azaz a fali kivitel is függeszthető mennyezetről .

A rozsdamentes labirintszűrő más néven labirint zsírcsapda vagy örvénykamrás zsírleválasztó az ernyő hosszába kerül behelyezésre 500 mm-nként 1 db, ahol maradék hely keletkezik, oda rozsdamentes takaró lemezt készítünk. A fali elszívóernyő 1 sor , a sziget mennyezeti elszívó 2 sor labirintszűrőt tartalmaz.

A frisslevegős (előlapos) rozsdamentes elszívóernyő alapesetben a perforált homloklemezen át engedi be a levegő utánpótlást. Továbbfejlesztett változat az indukciós elszívóernyő, ami lefelé és előlre is sugároz. Az indukciós kivitelű elszívóernyő kérhető csak lefelé fújó változatban is, azaz teli homloklemezzel.

A rozsdamentes elszívóernyő felületén található egy védőfólia, mely a gyártás során részekben eltávolításra kerül. Az általában fehér színű fóliát a többi helyen az anyag védelme érdekében hagyjuk rajta a rozsdamentes lemezen. Az elszívóernyő első használata előtt ezt mindenképp el kell távolítani, mert később ez a folyamat nehezen elvégezhető.

Semmiképp ne kezdje el használni a fóliázott rozsdamentes elszívóernyőt !

Rozsdamentes elszívóernyő típusainkat expandált lemezes valamint aktív szenes szűrővel is kérheti!