Ajánlatkérés

ajánlatkérés rozsdamentes mosogató konyhai elszívóAjánlatot kérek

Kövess minket itt:

google+facebookyoutubeslidey

A rozsdamentes konyhai elszívó nem luxus

Kapcsolat: steelonixkft@gmail.com

rozsdamentes konyhai elszívóNemcsak az előírások, törvényi szabályozások miatt ajánljuk rozsdamentes és saválló elszívóernyőinket, hanem mert napjainkban az általános higiéniai követelményeknek a legtöbb vállalkozás, étterem, és magánlakás szeretne megfelelni.

A konyhai rozsdamentes elszívó legfőbb előnye, hogy tisztán tartja a belső légteret, illetve a külső légszennyezés mértékét is jelentősen lecsökkenti. Ennek legfőbb eszköze a behelyezett zsírfogó labirintszűrő, mely a konyhai elszívó egyik legfontosabb része. A rozsdamentes labirintszűrő a fizika elvén működik. A felszálló levegőből, gőzből kicsapódnak a hidegebb rozsdamentes konyhai elszívó zsírszűrőjének felületén a nehezebb szemcsék, azaz maga a zsír és pára. Ezért szokták rozsdamentes páraernyőnek is nevezni. A nagykonyhai saválló elszívóernyő ezáltal a levegő tisztántartását végzi, illetve az elhasználódását csökkenti, amit szellőztetéssel is tudunk segíteni. Ez megakadályozza a levegővel terjedő ételszennyeződéseket is, mely hozzájárul az általános nagykonyhai higiénia fenntartásához. Az elhasznált levegőt a szellőztetésen kívül rozsdamentes előlapos frisslevegő-befúvásos és indukciós vagy segédlégsugaras nagykonyhai elszívó - befúvó ernyővel még hatékonyabban lehet pótolni.

A lecsapódott zsír és pára az elszívóernyő alsó peremén végigfutó csatornában összegyűlik, a labirintszűrő ezért kerül behelyezésre döntött állapotban. Végül a leeresztő csapon tudjuk eltávolítani.
Mindezekből kiderül, hogy a konyhai rozsdamentes elszívó ma már szinte nélkülözhetetlen, főleg a nagykonyhákban, ahol fokozott a hő-és páraterhelés. A tűzveszélyre is kiemelten kell figyelmet fordítani ilyen helyeken, aminek megelőzésében a konyhai elszívó szintén a rendszer része, azáltal, hogy csökkenti a levegő zsírtartalmát. 

Az alábbiakban ízelítőt láthat az általunk gyártott rozsdamentes és saválló elszívóernyők indukciós ernyők típusaiból.Többek között rozsdamentes vagy saválló fali és sziget - mennyezeti elszívóernyő,előlapos elszívó,snack, indukciós és  frisslevegős segédlégsugaras elszívóernyő gyártását vállaljuk. Az általunk gyártott saválló rozsdamentes vagy inox elszívóernyőkre elszívó kürtőkre 1 év garanciát vállalunk !

Az alap elszívóernyő nem tartalmaz világítást és beépített ventilátort, de mindkettő kérhető. Az elszívócsonk alapesetben a rozsdamentes elszívóernyő tetejére kerül, de kérhető máshová is. A rozsdamentes elszívóernyő minden esetben függesztőfülekkel ellátott, azaz a fali kivitel is függeszthető mennyezetről .

A rozsdamentes labirintszűrő más néven labirint zsírcsapda vagy örvénykamrás zsírleválasztó az ernyő hosszába kerül behelyezésre általában 500 mm-nként 1 db, ahol maradék hely keletkezik, oda rozsdamentes takaró lemezt készítünk. A rozsdamentes fali elszívóernyő 1 sor , a sziget mennyezeti elszívó 2 sor labirintszűrőt tartalmaz.

A frisslevegős (előlapos) rozsdamentes elszívóernyő alapesetben a perforált homloklemezen át engedi be a levegő utánpótlást. Továbbfejlesztett változat az indukciós vagy segéslégsugaras elszívóernyő, ami lefelé és előre is sugároz. Az indukciós kivitelű elszívóernyő kérhető csak lefelé fújó változatban is, azaz teli homloklemezzel.A frisslevegő befúvásra több akár kombinált lehetőség is van, ezért azt minden esetben szükséges pontosítani!

A rozsdamentes elszívóernyő felületén található egy védőfólia, mely a gyártás során részekben eltávolításra kerül. Az általában fehér színű fóliát a többi helyen az anyag védelme érdekében hagyjuk rajta a rozsdamentes vagy saválló lemezen. Az elszívóernyő első használata előtt ezt mindenképp el kell távolítani, mert később ez a folyamat nehezen elvégezhető.

Semmiképp ne kezdje el használni a fóliázott rozsdamentes vagy saválló elszívóernyőt !

Rozsdamentes elszívóernyő típusainkat függeszthető fali vagy mennyezeti kivitelben, előlapos vagy légsugaras illetve indukciós frisslevegőbefúvással,expandált lemezes valamint aktív szenes szűrővel, beépített nagykonyhai ipari ventilátorral is kérheti!

konyhai elszívó rozsdamentesrozsdamentes elszívó ernyő

nagyüzemi konyhai elszívózsírcsapdás konyhai elszívó

konyhai elszívó teli homloklemezzelexpandált lemezes konyhai elszívó

lefóliázott konyhai elszívó